Fifty Fifty 90min

6.900,00 kr.

Op til 12 personer.

Den ultimative familietur, på udvalgte tidspunkter.

I år er vi rigtig mange, der må blive hjemme og holde sommerferie. Vi har derfor tilpasset vores RIB turs aktiviteter og skabt en 90 minutters oplevelsestur for familie og venner.

Du parkerer nemt i P-huset på Ofelia Plads, vor vi møder jer, lige uden for ved trappen til bassinet! Vi starter ud med at sejle forbi Operaen og fortsætter i roligt tempo gennem Christianshavns Kanal, hvorefter vi krydser havnebassinet, før vi tager turen forbi de historiske bygninger i Frederiksholms Kanal.

Derefter stævner vi ud af havnen, mod Øresund. Her får i rigtig at mærke, hvad en 600 HK RIB båds performance og manøvreevne kan, i samspil med havets natur. Vi kombinerer fart og spænding, selvfølgelig tilpasset til jer ombord.

Turen afsluttes på Ofelia Plads.


(+ minutter, + )


(+ minutter, + )

Total sejltid minutter

Total pris

Turen på 90 minutter, hvor du ikke behøver at tænke over tilkøb af havnesejlads.

Denne tur giver den bedste kombination af fart og spænding samt den mere rolige og smukke oplevelse af København og omegn fra vandet. 45 minutters sejlads på Øresund, kombineret med 45 minutters sejlads i Københavns Havn og kanalerne. Et godt valg til firmaturen eller for dig, der bare ønsker lidt af hvert.

Turen afsluttes på Ofelia Plads.

Bemærk:

Hvis de datoer, du ønsker at reservere, ikke er tilgængelige i øjeblikket, bedes du kontakte os for at høre om tilgængelighed. +45 2840 6870