RIB tur med WaterCast

5.250,00 kr.

Vi starter ud med at sejle ud og præsentere jer for disse RIB bådes performance og manøvreevne i samspil med havets natur. Herefter sejler vi mod WaterCast-banen. Her klæder enten en af passagererne, eller alle passagererne (afhængigt af typen af valgt produkt) om til en våddragt, som vi medbringer. Efter en kort sikkerheds introduktion til WaterCast, foretager vi en række WaterCasts, med stadig stigende hastighed.


(+ minutter, + )


(+ minutter, + )

Total sejltid minutter

Total pris

RIB TUR MED WATERCAST

Vi starter ud med at sejle ud og præsentere jer for disse RIB bådes performance og manøvreevne i samspil med havets natur. Herefter sejler vi mod WaterCast-banen. Her klæder enten en af passagererne, eller alle passagererne (afhængigt af typen af valgt produkt) om til en våddragt, som vi medbringer. Efter en kort sikkerheds introduktion til WaterCast, foretager vi en række WaterCasts, med stadig stigende hastighed.

En sjov og spændende aktivitet til fødselsdage, Polterabend eller firmaturen.

 

RIB Tur og WaterCast til 1 passager (60 min)
Vi starter ud med at sejle ud og præsentere jer for disse RIB bådes performance og manøvreevne i samspil med havets natur. Herefter sejler vi mod WaterCast-banen. Her klæder den person der skal lave WaterCast om, til en våddragt, som vi medbringer. Efter en kort sikkerheds introduktion til WaterCast, gennemfører vi en række WaterCasts, med stadig stigende hastighed.
 
Pris: 5250,-
RIB Tur og WaterCast til alle i båden (75 min)

Vi starter ud med at sejle ud og præsentere jer for disse RIB bådes performance og manøvreevne i samspil med havets natur. Herefter sejler vi mod WaterCast-banen. Her klæder i alle om til våddragt, som vi har med til alle. Efter en kort sikkerheds introduktion gennemfører vi en række WaterCasts, hvor i bliver sendt i vandet parvis, fra hver sin side af pontonerne. Der er mulighed for flere WaterCasts, med stadig stigende hastighed.

Pris: 6950,-

Punkter og zoner

Du kunne også være interesseret i...

Bemærk:

Hvis de datoer, du ønsker at reservere, ikke er tilgængelige i øjeblikket, bedes du kontakte os for at høre om tilgængelighed. +45 2840 6870