KONTAKT

Adresse

CPH Shipping ApS
Refshalevej 340
1432 København K
Danmark

Firmaoplysninger

Telefon: +45 2840 6870
Email: booking@ribalex.dk

Ribalex.dk drives af CPH Shipping ApS
CVR: 26195349

kom i kontakt med os

Ved henvendelser omkring booking, oplys venligst følgende: 1. dato og tidspunkt, 2. turens start og destination, 3. antal passagere, 4. har du specifikke ønsker til din egen tur, eller ønsker du en af vores fastlagte ture eller kampagne-tilbud.

+45 2840 6870

på hverdage fra 09:00–16:30

Vi er ofte på vandet, så hvis vi ikke lige tager telefonen så skriv til os, vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Email: booking@ribalex.dk

Information om Coronavirus (COVID-19)

Hos CPH Shipping ApS tager vi Coronavirussen særdeles alvorligt og vil gerne passe på vores kunder og medarbejdere. I den forbindelse, har vi indført en række tiltag for at mindske risikoen for smitte. Vi sejler derfor ikke i øjeblikket.

Har du booket en sejlads med RibAlex eller WaterTours i denne periode, og har annulleret din booking, vil du blive tilbudt nye datoer, når vi er på den anden side af denne situation.

Alle mærker konsekvensen af de tiltag og anbefalinger regeringen har udstukket i forsøget på at reducere spredningen af COVID-19 smitten. Dette har meget hurtigt og voldsomt ramt hele oplevelsesbranchen, som vi er en del af. Myndighederne opfordrer samtidig til, at erhvervene fortsætter drift, hvor det er muligt. Vi håber derfor at være i drift igen efter Påske.

For dig, der har booket sejlads længere ude i fremtiden, opfordrer vi til at udvise tålmodighed, og bibeholde din booking indtil videre.

Vi følger løbende udviklingen, og vil gøre vores yderste til at svare på spørgsmål, og hjælpe med ombooke og finde nye datoer til jeres oplevelser på vandet.

Pas på hinanden!

De bedste hilsner,
Alex og Morten

Oprindeligt skrevet fredag den 13. marts 2020, kl. 14:58.
Sidst opdateret fredag den 27. marts 2020, kl. 15:22.