Oplevelser på vandet

Hop ombord i en af vores RIB–både og oplev Øresund som aldrig før.

Vælg din tur!

Leder du efter måder at sparke din dag på med adrenalin og hastighed? Eller måske have lyst til en privat havnecruise?

Oplevelser på vandet​

RIB-ture og vandsport.

Temature

Forskellige temature i Øresund.

Polterabend

Fest med stil og hastighed på havet.

Transport på Øresund

Praktisk søtransport på Øresund.

Price Fighter

Store oplevelser til fantastske priser.

All-Inclusive

Eksklusive skræddersyede tilbud.

Hvad er det vi tilbyder?

Vi tilbyder en række haveventyr i vores rigid inflatable boats (RIB), som kan nå hastigheder over 100 km/t. Vi opererer hele året rundt i Øresundsregionen og on-demand i andre dele af Danmark. Vores udbud af tjenester inkluderer RIB-ture, WaterCast, vandsport, bådtransport, professionel assistance og samlede arrangementer for virksomheder. Hele vores besætning er certificeret, og hele vores flåde er godkendt til sejlads med passager fra Søfartsstyrelsen.

Vores kunder

Information om Coronavirus (COVID-19)

Hos CPH Shipping ApS tager vi Coronavirussen særdeles alvorligt og vil gerne passe på vores kunder og medarbejdere. I den forbindelse, har vi indført en række tiltag for at mindske risikoen for smitte. Vi sejler derfor ikke i øjeblikket.

Har du booket en sejlads med RibAlex eller WaterTours i denne periode, og har annulleret din booking, vil du blive tilbudt nye datoer, når vi er på den anden side af denne situation.

Alle mærker konsekvensen af de tiltag og anbefalinger regeringen har udstukket i forsøget på at reducere spredningen af COVID-19 smitten. Dette har meget hurtigt og voldsomt ramt hele oplevelsesbranchen, som vi er en del af. Myndighederne opfordrer samtidig til, at erhvervene fortsætter drift, hvor det er muligt. Vi håber derfor at være i drift igen efter Påske.

For dig, der har booket sejlads længere ude i fremtiden, opfordrer vi til at udvise tålmodighed, og bibeholde din booking indtil videre.

Vi følger løbende udviklingen, og vil gøre vores yderste til at svare på spørgsmål, og hjælpe med ombooke og finde nye datoer til jeres oplevelser på vandet.

Pas på hinanden!

De bedste hilsner,
Alex og Morten

Oprindeligt skrevet fredag den 13. marts 2020, kl. 14:58.
Sidst opdateret fredag den 27. marts 2020, kl. 15:22.