Øresund Rundt

11.800,00 DKK

Turen er oplagt for firmaer som i forbindelse med forretningsmøde ønsker at præsentere deres gæster/kunder for vores imponerende bygningsværker i regionen. En spændende ekspedition rundt på Øresund. Vælg mellem Syd eller nordgående tur.

For begge ture gælder at turen afslutningsvis slår et slag ind på Søfortet Trekroner, hvor vi byder på en forfriskning til passagererne. Der er mulighed for at strække ben i terrænet og skue ud over Øresund.

Derpå returner vi til København eller destination efter jeres ønske.

 


(+ minutter, + )


(+ minutter, + )

Total sejltid minutter

Total pris

Syd:
Vi starter ud i København og sejler derfra til de kæmpe vindmøller på Middelgrunden der leverer en ikke ubetydelig andel af Københavns energiforbrug. Efterfølgende sejler vi til Øresundsbron. At se denne fra neden er en helt speciel oplevelse. Vi passerer Malmø’s skyline med Turning Torso som pejlemærke. 190 meter beton og stål rækker mod himlen — et fantastisk bygningsværk. Vi kommer bagom Saltholmen og forbi Flakfortet.

Nord:
Vi starter ud i København og sejler nordpå mod Hven. En perle i Øresund med en flot natur og rå skrænter som i den Svenske skærgård. Vi kigger ind i Kirkebakken havn og ser kirken og de pictoreske bygninger. Herfra går turen op til Helsingør og Kronborg. På vejen tilbage tager vi tættere på land og ser på perlerækken af flotte million–villaer i whisky-bæltet.

For begge ture gælder at turen afslutningsvis slår et slag ind på Søfortet Trekroner, hvor vi byder på en forfriskning til passagererne. Der er mulighed for at strække ben i terrænet og skue ud over Øresund.

Turen kan evt. forlænges med kanal-rundfart i København.

Punkter og zoner

Varighed

150 minutter

Du kunne også være interesseret i...