0919 1

OM OS

Ribalex.dk er etableret i 2004 af Alex Garavano, i dag er vi 10 ansatte og har en flåde bestående af 5 fartøjer til at kunne levere et stort udvalg af fantastiske oplevelser på vandet. Vores målsætning er at give spændende oplevelser til havs på en underholdende og sikker måde. Vi har en konsekvent holdning til sø-sikkerhed, godkendelser og syn af vores fartøjer. Sammenholdt med vores aktiviteter på vandet har vi opbygget Ribalex.dk som værende frontløber og markedsførende inden for passagersejlads i RIBs.

0 +
Års erfaring
0
Godkendte fartøjer
0
Certificerede kaptajner
0 +
Årlige passagerer
Tag et kig inde i vores skibsværft

Vores fartøjer

RIB står for Rigid Inflatable Boat. Det er et fartøj, typisk konstrueret med et fiberglasskrog og oppustelige pontoner for at stabilisere bådens drift i høje hastigheder. Det anvendte materiale og konstruktion gør fartøjet ekstremt let og let manøvrerbart i alle vejrforhold. I dag driver vi 5 RIB’er, der hver har plads til op til 12 passagerer.

DE ANSATTE

Alex PP 2

Alex Garavano

Direktør og Kaptajn

LEDIGE STILLINGER

Job hos Ribalex.dk og dets søsterselskaber.

Vi søger en fast bådfører til vores motorbåd Rie — primært eftermiddag og aften sejladser i Københavnsområdet.

Krav: Erhvervs duelighedsbevis, grundlæggende sø sikkerhed, ROC, førstehjælp

Drømmer du om et fleksibelt job, hvor kundeoplevelser på vandet er i centrum så skriv til alex@ribalex.dk

Det er en fordel hvis du bor i nærområdet.

Vi søger løbende nye hænder til at opererer vores RIB både og klassiske fartøjer, så hermed en opfordring til uopfordrede ansøgninger.

Krav: Erhvervs duelighedsbevis, grundlæggende sø sikkerhed, ROC, førstehjælp

Send ansøgninger til alex@ribalex.dk

WaterTours.dk er en del af CPH Shipping ApS, som er et mindre rederi i kraftig vækst. Året rundt sejler vi gæster rundt i Københavns Havn og på Øresund. Vi har netop sat M/S Simone L. i drift, og søger derfor nu bådførere, der har lyst til at arbejde deltid/efter aftale for sæsonen 2020.

Simone L. er vores nyeste skib i flåden. Oprindeligt bygget til Søværnet i 1987. Hun har trofast, i sine første år under navnet FLS 8 og senere Mas 1, sejlet mellem Holmen og Toldboden, hvor hun transporterede personale frem og tilbage. I dag fremstår hun total istandsat, og indrettet med siddepladser til 48 passagerer under tag.

CPH Shipping ApS har til huse på Refshaleøen, og råder i dag over i alt 7 fartøjer. Bag roret står 2 ildsjæle og vores passagerantal nærmer sig 10.000 årligt. Vi søger derfor dygtige medarbejdere, der vil være med på vores fortsatte rejse mod ”nye” farvande.

Om jobbet

Vi sejler primært charter sejlads ”on demand” men har også et antal faste sejladsaftaler. Arbejdstiderne varierer derfor, og ligger både i weekender, dag, aften og ind i mellem nat, alt efter kundeordre.

Vi bestræber os på at planlægge vores sejladser med længst muligt fremsyn og varsel til vores bådførere, så det kan passe ind med andet fast arbejde.

Som udgangspunktet søger vi Bådførere på deltid/tilkald, evt. med mulighed for fuldtid i sommerhalvåret. For den rigtige person vil der også være mulighed for at sejle vores øvrige fartøjer.

Det er bådførerens ansvar at gøre skibet klar til dagens sejladser sammen med skibsassistenten. Tilrettelægge dagens sejladser og tidsplan. Som Bådfører tage du altid godt imod kunderne, så de føler sig sikre og velkommen ombord. Efter dagens sejladser, klargøres/rengøres skibet tilbage til standard.

Din baggrund

  • Kystskipper
  • ROC
  • Medicinkiste B.
  • Blåbog/sundheds bevis.
  • Motorpasserbevis

Som person er du ansvarlig og seriøs tilgang til dit erhverv. Har altid en positiv og fleksibel tilgang til arbejdet og tager udfordringerne op med en løsningsorienteret tilgang.

At du er serviceminded og betragter kunderne som dine gæster, er en selvfølge. 

Vi tilbyder

  • Et job, med stor fleksibilitet, hvor du selv har mulighed for at få indflydelse på din arbejdstid, så det kan planlægges så passer ind med andet fast arbejde.
  • Et job med udgangspunkt fra Refshaleøen
  • Et job, hvor ikke to dage er ens
  • Et job, hvor du kommer til at sejle et tiptop skib, med en spændende historie
  • En aflønning på kr. 250,00 per time – minimum 3 timer per vagt.

Er du interesseret eller ønsker yderligere information, kan du sende en e-mail til Morten Ratje på: mr@cph-shipping.dk.