Offshore Wind Turbine Climbing

12.900,00 kr.

For op til 12 personer

 

Dette er din helt unikke chance for besøge og klatre helt til tops i et af vindmølletårnene i verdens, dengang, største havvindmøllepark, da den blev åbnet i 2001 — Middelgrunden Offshore Wind Turbine Farm!

Turen starter i København, hvor vi henter dig, giver de nødvendige sikkerhedsinstruktioner og udleverer sikkerhedsudstyret til sejladsen. Derefter sejler vi direkte ud til Middelgrunden Offshore Wind Turbine Farm for at se nærmere på de 20 forbløffende vindmøller, inden vi fortøjer båden ved vindmølle 20.

Hvis du er på udkig efter mere sightseeing i København, kan du vælge at tilføje en 30-minutters havnesejlads og opleve vores hovedstads elskede perler fra komfortabelt fra en af ​​vores åbne RIB-både.

Disclaimer:

Da turbinen skal lukkes når vi klatrer op i den, er vi nødt til nøje at planlægge hele turen med vores guider. På grund af dette er bookingdato og -tidspunkt ikke bekræftet, før du modtager en email fra vores bookingkontor. Vi forbeholder os ret til når som helst at annullere turen.

Vejr og vind kan have stor indflydelse på disse ture. Vi forbeholder os derfor også ret til, i visse tilfælde, at konvertere RIB båds sejladsen, til sejlads indenfor Københavns havn, med opstigning i vindmølle på land. Ligeledes forbeholder vi os ret til helt at aflyse ifm. dårligt vejr, service på vindmølle eller andet udenfor vores kontrol. Såfremt vi vælger helt at aflyse turen, vil du modtage det fulde beløb retur.


(+ minutter, + )


(+ minutter, + )

Total sejltid minutter

Total pris

Mere om den guidede tur:

Vores 90-minutters guidet tur giver dig mulighed for at opleve indersiden af en sådan vindmølle og endda klatre helt til toppen. Du vil få mulighed for at høre om  turbinen og nyde den utrolige udsigt øverst oppe i den 64 meter høje vindmølle! Under turen fortæller vores guider om opførelse og vedligeholdelse af vindmølleparken samt den faktiske elproduktion.

Under opstigningen, leder vi dig gennem indersiden af mølletårnet og lader spændingen stige op til den store finale ved at klatre til toppen af vindmøllen. Her vil du blive belønnet med en fantastisk udsigt over de andre vindmøller, fæstninger, København og Øresund.

Hvis du er på udkig efter mere sightseeing i København, kan du vælge at tilføje en 30-minutters havnesejlads og opleve vores hovedstads elskede perler fra komfortabelt fra en af vores åbne RIB-både.

Mere om Middelgrunden:

Middelgrunden blev fejret som verdens største offshore vindmøllepark, da den blev åbnet i 2001. Vindmølleparken ligger 3,5 km fra danske kyst ude i Øresund. Parken producerer årligt op til 85.000 MWh strøm, hvilket udgør cirka tre procent af Københavns samlede strømforbrug.

Vindmølleparken består af 20 møller, der deles ligeligt af dens udviklere Københavns Energi og Middelgrundens Vindmøllelaug, et privat kooperativt partnerskab. Dets aktiviteter styres af SEAS Wind Energy Center på vegne af ejerne. De to partnere investerede oprindeligt i alt $60 mio. i vindmølleparken

Opstigningen i vindmøllen kræver, at:

  • Du er ikke under indflydelse af alkohol, medicin eller stoffer,
  • Du ikke lider af klaustrofobi, frygt for højder, cirkulationsforstyrrelser, svimmelhed, epilepsi osv.
  • Du er i god fysisk form og har ikke nedsat mobilitet markant, og
  • Du altid følger den vejledning og de instruktioner, du løbende modtager på turen

Afgangssteder og sejlzoner

Tjek venligst dine aftalte afgangssteder før din tur. Hvis du har spørgsmål kontakt vores kontor på telefon +45 2840 6870

Før og under turen​

Til at begynde med fire grundlæggende regler:

I sommersæsonen (1. maj til 30. september) medbringer vi sejlerjakker til alle passagerer.  Ønskes der i sommerhalvåret yderligere pålædning, kan termiske dragter lejes i forbindelse med sejlads.

Godt vejr: Bær outdoor- eller anden vind/vandtæt jakke samt fornuftigt fodtøj.
Blæst og regnvejr: Medbring/bær regntøj samt fornuftigt fodtøj.

I kraftigt regnvejr, udleveres sikkerhedsbriller til alle passagerer, for at opretholdes fuldt udsyn. Fartvind kan virke generende for øjnene.

Langt hår bør sættes op i hestehale eller lign. Husk ekstra hår elastikker.

I vinter sæsonen (1. oktober til 30. april) medbringer vi termiske overlevelsesdragter til alle passagerer.

Vigtigt: medbring selv fleece eller sweater + hue og handsker. 

I kraftigt regnvejr, udleveres sikkerhedsbriller til alle passagerer, for at opretholdes fuldt udsyn. Fartvind kan virke generende for øjnene.

Langt hår bør sættes op i hestehale eller lign. Husk ekstra hår elastikker.

Alle vores RIB både er gennemgået og godkendt til passagertransport af søfartsstyrelsen. Hver båd er godkendt til at have 12 passagerer ombord. Vores bådførere er alle certificeret til RIB båd sejlads og har ligeledes gennemgået vores interne uddannelse. Alle passagerer vil blive iklædt selvoppustelig redningsvest, ligesom alle vil modtage en sikkerhedsinstruktion forud for afgang. Du kan finde alt om emnet på siden Sikkerhed på vores websted.

Alder er ikke en hindring. Iht. sikkerhedsforskrifterne skal du være mindst 160 cm høj og veje mindst 40 kg, for at kunne passe vores sikkerhedsudstyr om bord.

Det forudsættes at deltagerne er i god fysisk form, da sejladsen (afhængigt af vejrforhold) kan sidestilles med udøvelse af ekstremsport. Deltagere med fysiske mén eller svagheder (dårlig ryg og piskesmæld ect.) samt gravide, må ikke deltage i hurtig sejlads. Bådføreren er ansvarlig for sejladsen, og har derfor ret til at afvise berusede deltagere samt meget overvægtige deltagere, der umuliggør iklædning af lovpligtigt sikkerhedsudstyr.

Der kan kun medføres begrænset mængde bagage. Pak derfor i lette sportstasker og mindre rygsække. Det kan dog ikke garanteres opbevaret 100 % tørt. Elektronik, briller og andre løse effekter medbringes på egen risiko. Løse effekter kan blæse overbord, og bør derfor være pakket ned i en taske eller i lommerne på de dragter og sejlerjakke vi stiller til rådighed.

Normalt bliver man ikke våd af sejladsen, men da vi er på vandet, er der en chance for at det kan ske. Luften virker altid koldere på vandet og vinden kan føre “spray” ind over båden. Hav derfor praktisk og vindtæt tøj på og medbring evt. let regntøj (obligatorisk i regnvejr). Om vinteren udleverer vi termiske flydedragter (der også er en del af sikkerhedsudstyret) og om sommeren sejlerjakker.

Mobiltelefon, kamera og anden elektronik medbringes på eget ansvar. Der kan være chance for at det kan blive vådt. RibAlex.dk og CPH Shipping ApS, kan ikke holdes ansvarlig for effekter, der er bliver ødelagt af vand, bliver stødt eller går tabt. Efterlad det eventuelt på land.

Drikkevarer må, efter aftale, gerne medbringes. Drikkevarer må dog kun medbringes på plastflasker eller dåser. Drikkevarer skal være forsvarligt sikret i velegnet taske. Glasflasker vil blive efterladt på land. Der må ikke indtages spiritus ombord.

Alle vores fartøjer er godkendt af søfartsstyrelsen til at medtage 12 passagerer. Er i et større selskab, kan vi indsætte flere fartøjer.

De fleste af vores ture kan bookes online direkte i vores webshop. Online booking kan kun bestilles med 3 dages varsel. Ønsker du at sejle “Last Minute” eller skal du bruge en sejlads, der ikke findes i vores webshop, kan du kontakte vores kontor på booking@ribalex.dk eller på tel. +45 2840 6870.

Ved booking, oplys venligst følgende:
1. Dato og tidspunkt
2. Turens start og slut destination
3. Antal passagerer
4. Hvis du har specifikke ønsker til din egen tur, en af vores fastlagte ture eller er af vores kampagne-tilbud

Pris og varighed for din tur bliver påvirket af start og slut destinationer. Dette skyldes at vi pålægger forlægning for destinationer i forhold til afstanden fra vores base på Refshaleøen. Vi er nødsaget til at bruge tid og brændstof for at komme frem såvel som tilbage fra de destinationer, der er beliggende længere væk fra vores base. Vi har valgt at pålægge disse omkostninger på forlægning, for at kunne holde priserne nede for vores ture.

Visse havne pålægger havneafgifter, når man benytter havnen. Dette beløb vil således blive pålagt destinationer med start og stop i disse havne.

Du kunne også være interesseret i...

Ude af kontoret til Juleferie

Kontoret og reservationer vil være lukket fra 22.12.2023 til 02.01.2024. Glædelig Jul og godt Nytår!