Offshore Wind Turbine Climbing

12.900,00 kr.

For op til 12 personer

 

Dette er din helt unikke chance for besøge og klatre helt til tops i et af vindmølletårnene i verdens, dengang, største havvindmøllepark, da den blev åbnet i 2001 — Middelgrunden Offshore Wind Turbine Farm!

Turen starter i København, hvor vi henter dig, giver de nødvendige sikkerhedsinstruktioner og udleverer sikkerhedsudstyret til sejladsen. Derefter sejler vi direkte ud til Middelgrunden Offshore Wind Turbine Farm for at se nærmere på de 20 forbløffende vindmøller, inden vi fortøjer båden ved vindmølle 20.

Hvis du er på udkig efter mere sightseeing i København, kan du vælge at tilføje en 30-minutters havnesejlads og opleve vores hovedstads elskede perler fra komfortabelt fra en af ​​vores åbne RIB-både.

Disclaimer:

Da turbinen skal lukkes når vi klatrer op i den, er vi nødt til nøje at planlægge hele turen med vores guider. På grund af dette er bookingdato og -tidspunkt ikke bekræftet, før du modtager en email fra vores bookingkontor. Vi forbeholder os ret til når som helst at annullere turen.

Vejr og vind kan have stor indflydelse på disse ture. Vi forbeholder os derfor også ret til, i visse tilfælde, at konvertere RIB båds sejladsen, til sejlads indenfor Københavns havn, med opstigning i vindmølle på land. Ligeledes forbeholder vi os ret til helt at aflyse ifm. dårligt vejr, service på vindmølle eller andet udenfor vores kontrol. Såfremt vi vælger helt at aflyse turen, vil du modtage det fulde beløb retur.


(+ minutter, + )


(+ minutter, + )

Total sejltid minutter

Total pris

Mere om den guidede tur:

Vores 90-minutters guidet tur giver dig mulighed for at opleve indersiden af en sådan vindmølle og endda klatre helt til toppen. Du vil få mulighed for at høre om  turbinen og nyde den utrolige udsigt øverst oppe i den 64 meter høje vindmølle! Under turen fortæller vores guider om opførelse og vedligeholdelse af vindmølleparken samt den faktiske elproduktion.

Under opstigningen, leder vi dig gennem indersiden af mølletårnet og lader spændingen stige op til den store finale ved at klatre til toppen af vindmøllen. Her vil du blive belønnet med en fantastisk udsigt over de andre vindmøller, fæstninger, København og Øresund.

Hvis du er på udkig efter mere sightseeing i København, kan du vælge at tilføje en 30-minutters havnesejlads og opleve vores hovedstads elskede perler fra komfortabelt fra en af vores åbne RIB-både.

Mere om Middelgrunden:

Middelgrunden blev fejret som verdens største offshore vindmøllepark, da den blev åbnet i 2001. Vindmølleparken ligger 3,5 km fra danske kyst ude i Øresund. Parken producerer årligt op til 85.000 MWh strøm, hvilket udgør cirka tre procent af Københavns samlede strømforbrug.

Vindmølleparken består af 20 møller, der deles ligeligt af dens udviklere Københavns Energi og Middelgrundens Vindmøllelaug, et privat kooperativt partnerskab. Dets aktiviteter styres af SEAS Wind Energy Center på vegne af ejerne. De to partnere investerede oprindeligt i alt $60 mio. i vindmølleparken

Opstigningen i vindmøllen kræver, at:

  • Du er ikke under indflydelse af alkohol, medicin eller stoffer,
  • Du ikke lider af klaustrofobi, frygt for højder, cirkulationsforstyrrelser, svimmelhed, epilepsi osv.
  • Du er i god fysisk form og har ikke nedsat mobilitet markant, og
  • Du altid følger den vejledning og de instruktioner, du løbende modtager på turen

Punkter og zoner

Du kunne også være interesseret i...

Bemærk:

Hvis de datoer, du ønsker at reservere, ikke er tilgængelige i øjeblikket, bedes du kontakte os for at høre om tilgængelighed. +45 2840 6870