Saltholm

5.200,00 DKK

Midt i Øresund mellem Danmark og Sverige ligger øen Saltholm med flot uspolerede natur og med et rigtfugleliv. På denne ø, holder store flokke af forskellige fugle til året rundt, og på den sydlige del af øen er etstort sælreservat. En unik naturoplevelse der er et besøg værd.

Ønsker I efter opholdet en tur rundt om Saltholm, kan dette tilkøbes, og I får mulighed for at komme tættere på sælerne og Øresundsbroen


(+ minutter, + )


(+ minutter, + )

Total sejltid minutter

Total pris

Medbring kikkert, praktisk tøj, din madpakke og drikkevarer. Husk at tage jeres affald med når i tager returfra øen.Selve Saltholm er en primitiv ø, uden rent vand og med das på havnen.I vælger selv jeres ophold varighed.
Vi sejler fra vores base på Refshalevej 340 med gode og gratis parkeringsforhold, og turen tager ca. 20 minutter hver vej.

Sælsafari

If you want a trip around Saltholm after your stay, this can be purchased as an extra, and you will have the opportunity to get closer to the seals and the Øresund Bridge.  Oplev de nysgerrige sæler på afstand. Vi sejler i stort set alt slags vejr, og bølgerne kan indimellem være høje, så det kan være en god idé at have tøj på, som kan tåle lidt vand. Vi sørger for sejlerveste og selvfølgelig redningsveste.

Da sæler er vilde dyr, kan vi ikke garantere, at der vil blive set sæler på alle ture.

Ude af kontoret til Juleferie

Kontoret og reservationer vil være lukket fra 23.12.2022 til 02.01.2023. Glædelig Jul og godt Nytår!