Temature som vil blive husket.

Temature og firma-arrangementer

Er i en mindre eller større gruppe, der har behov for en anderledes tematur eller firmaarrangement? Så skal du starte her!

En tematur eller firmaarrangement på vandet i Københavns Havn og Øresund med RibAlex.dk, er en udfordrende oplevelse, der altid giver vind i håret og et smil på læben. Hos RibAlex.dk har vi stor erfaring med at arrangerer ture for både små grupper og helt store grupper, hvor flere hundrede mennesker skal transporteres med sjove oplevelser på vandet.

Vores RIB både kan samle jer op hvor i ønsker det, og dermed kickstarte dit arrangement eller event med saltvand, vind i håret og massere af gode oplevelser med kollegerne. Nyd den friske luft på vandet til jeres næste firmaarrangement. Sejl med os ud på vandet og oplev de vide horisonter til dit næste personalearrangement eller firmaudflugten.

Vi har også mulighed for at kombinere turene med et eller flere af vores mere roligt gående fartøjer fra vores klassiske afdeling www.WaterTours.dk. Her kan i f.eks stille og roligt sejle ud og nyde en drink ombord, hvorefter en eller flere af vores RIB både møder jer på åbent hav, og giver dem der har lyst en frisk, og underholdende tur på vandet.

Lyder som et firmaarrangement, du vil være en del af?

Fifty-Fifty

Turen på 120 minutters sejlads, hvor du ikke behøver at tænke over tilkøb af havnesejlads.

Valgfri start og stop. Denne tur giver den bedste kombination af fart og spænding samt den mere rolige og smukke oplevelse af København og omegn fra vandsiden. Ca. 60 minutters sejlads på Øresund, kombineret med Ca. 60 minutters sejlads i Københavns Havn og kanalerne. Et godt valg til firmaturen eller for dig, der bare ønsker lidt af hvert.

Et perfekt valg til blandede ønsker fra dine kolleger, venner eller familiemedlemmer. Dette er, hvordan vi forestiller os en alt-i-en-firmaarrangement, der passer til alle.

Øresund Rundt

Det bedste af det nordlige eller sydlige Øresund. Med denne tematur til dit firmaarrangement vælger du bestemt ikke forkert.

Turen er oplagt for firmaer som i forbindelse med forretningsmøde ønsker at præsentere deres gæster/kunder for vores imponerende bygningsværker i regionen. En spændende ekspedition rundt på Øresund. Vælg mellem Syd eller nordgående tur.

For begge ture gælder at turen afslutningsvis slår et slag ind på Søfortet Trekroner, hvor vi byder på en forfriskning til passagererne. Der er mulighed for at strække ben i terrænet og skue ud over Øresund.

Derpå returner vi til København eller destination efter jeres ønske.

Vindmøller i Øresund

Sightseeing og hastighed i en pakke. Firmaarrangement for de krævende folk.

Vindmøller er fremtidens energi og et besøg af havvindmøller er en spændende og storslået oplevelse. Det er kun de færreste der har fantasi til at forestille sig hvordan en havvindmølle tager sig ud fra tætteste hold. Vi ligger til direkte under møllerne og fornemmer deres kolossale dimensioner.

Turen starter med besøg af de 48 kæmpe vindmøller opstillet på Lillegrund syd for Øresundsbron. Det er en utrolig oplevelse at befinde sig i vindmølleparken og være omgivet af roterende 10 tons vinger. Desuden kan den daglige service der foregår på møllerne med servicefartøjer iagttages på tætteste hold. Derefter sejles til Middelgrundens 20 vindmøller som var de første i Øresund. Efterfølgende gør vi holdt på Søfortet Trekroner, hvor vi strækker ben og nyder en forfriskning. Derpå returner vi til København eller destination efter jeres ønske.

Offshore Windmill Climbing

Dette er din helt unikke chance for besøge og klatre helt til tops i et af vindmølletårnene i verdens, dengang, største havvindmøllepark, da den blev åbnet i 2001 — Middelgrunden Offshore Windmill Farm! Måske vores mest spændende tematur, der helt sikkert vil være højdepunktet i enhver firmaarrangement!

Turen starter i København, hvor vi henter dig, giver de nødvendige sikkerhedsinstruktioner og udleverer sikkerhedsudstyret til sejladsen. Derefter sejler vi direkte ud til Middelgrunden Offshore Windmill Farm for at se nærmere på de 20 forbløffende vindmøller, inden vi fortøjer båden ved vindmølle 20.

Hvis du er på udkig efter mere sightseeing i København, kan du vælge at tilføje en 30-minutters havnesejlads og opleve vores hovedstads elskede perler fra komfortabelt fra en af vores åbne RIB-både.

Med et firmaarrangement hos RibAlex.dk vil i opleve at i:

Styrker deltagernes netværk

Forbedrer samarbejdet

Får deltagerne til at huske dagens budskab

Konference break

Bortset fra disse themetours til din firmaarrangement, vi arbejder sammen med Admiral Hotel, hvor vi kan tilbyde konference og mødepakker.

Kombiner mødet eller konferencen med en hæsblæsende tur i RIB på Øresund, og få en rigtig adrenalinindsprøjtning på åbent hav. En spændende tur, der tager jer ud på en oplevelse, hvor I får lov at mærke en RIB´s performance og manøvreevne i samspil med havets natur.

Bliv blæst godt igennem og få en hårrejsende oplevelse sammen med dine kolleger med hastigheder på op til 110 km i timen. RIB’en kan rumme op til 12 personer ad gangen. Ring til os, så skræddersyr vi et tilbud til dig ud fra dine specifikke ønsker og behov.

Båd charter

Har du en nøjagtig idé om dit firmaarrangement i tankerne? Vi arrangerer sejlads for private og firmaer, i sjov og for alvor. Vores fastlagte ture inkluderer alt fra vild RIB-race til roligt cruise. Har du specielle ønsker, er du velkommen til at kontakte os – vi finder altid en løsning.

Udover vores faste ture kan vi chartres til at deltage i særlige arrangementer, såsom firmaudflugter, teambuilding og markedsføring. Vi kører gerne båden til events i hele landet. Desuden kan vi stå til rådighed med planlægning og ideer således at dit event bliver perfekt.

Kontakt os i dag for at høre hvad vi kan gøre for jer.

0829 1

+45 2840 6870

på hverdage fra 09:00–16:30

Vi er ofte på vandet, så hvis vi ikke lige tager telefonen så skriv til os, vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Email: booking@ribalex.dk