Lordag Polterabends

Vi har lavet hver lørdag om til Polterabend-dag

Dette er en unik mulighed for at få en anderledes oplevelse til jeres polterabend. En oplevelse med action, fart og spænding. Hver lørdag er Polterabend-dag, hvor vi gør vores priser på RIB sejlads endnu mere skarpe. Vi suser afsted med vores 600 HK RIB både, på både korte og lange sejlture. Oplagt til at race netop jeres polterabend eller event rundt på vandet, og få en unik oplevelse. Prøv en RIB sejlads, vi garanterer både en sjov og actionfyldt sejltur på Øresund. – Vi har ture med indbygget adrenalinkick på både 60 min, 45 min og den korte på 30 min.

Vandsport Camp

Tube, Kneeboard eller Vandski med RibAlex.dk 

Hver lørdag fra midten af maj til udgangen af september, omdanner vi vores base til:

REFSHALEØENS VANDSPORT CAMP!

OBS. Vi har alt det nødvendige gear, våddragter og veste. Det eneste i skal medbringe er badetøj, håndklæder og højt humør.

WaterCast

Vi starter ud med at sejle ud og præsentere jer for disse RIB bådes performance og manøvreevne i samspil med havets natur. Herefter sejler vi mod WaterCast-banen. Her klæder enten en af passagererne, eller alle passagererne (afhængigt af typen af valgt produkt) om til en våddragt, som vi medbringer. Efter en kort sikkerheds introduktion til WaterCast, foretager vi en række WaterCasts, med stadig stigende hastighed.

Vi har to udgaver af denne tur:

Offshore Windmill Climbing

Dette er din helt unikke chance for besøge og klatre helt til tops i et af vindmølletårnene i verdens, dengang, største havvindmøllepark, da den blev åbnet i 2001 — Middelgrunden Offshore Windmill Farm!

Turen starter i København, hvor vi henter dig, giver de nødvendige sikkerhedsinstruktioner og udleverer sikkerhedsudstyret til sejladsen. Derefter sejler vi direkte ud til Middelgrunden Offshore Windmill Farm for at se nærmere på de 20 forbløffende vindmøller, inden vi fortøjer båden ved vindmølle 20.

Hvis du er på udkig efter mere sightseeing i København, kan du vælge at tilføje en 30-minutters havnesejlads og opleve vores hovedstads elskede perler fra komfortabelt fra en af vores åbne RIB-både.

Sådan booker du din Polterabend

Vælg din tur

Når din bestilling er gået i gennem hæver vi 1500,- der udgør depositum

Vi hæver først restbeløbet når i skal sejle med os

Husk at print og udfyld passagerlisten

Bemærk venligst at turene starter præcis

Mødetid er minimum 15 min. før aftalt afgangstid.