Utmaningarnas Hus

Utmaningarnas Hus

Vi samarbejder med ‘Utmaningarnas Hus’

Her vil i opleve en unik og uforglemmelig dag.

I bliver hentet i København hvor i vil blive modtaget af vores erfarne bådfører, der byder jer velkommen til jeres event dag. Kaptajnen vil fortælle om fartøjernes bevægelser i vandet, dagens vejr og sikkerheds-instrukser ved sejladsen. Her tager vores uddannede personale også en screening af deltagerne for at afklare eventuelle forbehold, nogle deltagere kunne have.

Vores personale vil udlevere udstyr og redningsveste til alle deltagere og i vil blive fordelt i bådene, der hver kan tage 12 passagerer. Derefter vil i blive sejlet ud på Øresund og opleve en unik sejlads med fart, spænding samt sjove oplevelser undervejs.

Vores kaptajner er uddannet til at få alle deltagerer til at føle sig trygge på hele turen, samtidig med at alle får en underholdende og sjov oplevelse, med et adrenalin kick der vil sikre en unik start på jeres arrangement.

Utmaningarnas Hus

Utmaningarnas Hus 02

I sverige bliver i modtaget af personalet fra ‘Utmaningarnas Hus’ hvor jeres udfordringer starter.

‘Utmaningarnas Hus’ vil introducere jer for de udfordringer i nu vil stå overfor. I deles op i hold, hvorefter holdene vil dyste mellem hindanden indenfor 40 forskellige aktiviteter. Aktiviteterne er delt op i kategorier så i kan få det størst mulige udbytte i forhold til teambuilding der passer jeres behov.

Hos ‘Utmaningarnas Hus’ er der endvidere mulighed for konference faciliteter samt bespisning i deres egen restaurant. Ønsker i et længere arrangement kan vi også sørge for transport til Malmø centrum hvor vi også kan arrangerer overnatning.

Vi står naturligvis også til rådighed ved jeres hjemtransport til Sjælland med vores fartøjer.

Priser:

Priser under opdatering, kontakt os venligst.

 

Se evt. mere på utmaningarnashus.se

Utmaningarnas Hus 03

Kontakt os her for bestilling af Utmaningarnas Hus og RIB sajlads

[contact-form-7 id=”411″]