Store grupper

Store grupper

VI KAN TILBYDE JER ET ARRANGEMENT SOM BLIVER HUSKET.

Har du behov for et anderledes arrangement, så kan du starte her. Et event på vandet med RibAlex.dk, er en udfordrende oplevelse med vind i håret. Hos RibAlex.dk har vi stor erfaring med at håndtere større grupper i alle afskygninger. Vi arrangerer ture fra helt små grupper og også store arrangementer hvor flere hundrede mennesker skal transporteres med sjove oplevelse på vandet.

Overrasket på alle punkter! Alt spillede max og vi fik en på opleveren :) På trods af en bred skarer af aldersgrupper og køn fandt alle turen som værende en super fed oplevelse. Som der bliver sagt på kontoret til mig “Den der får I meget svært ved at overgå!”SuperGros

Vores RIB både kan samle jer op hvor i ønsker, og dermed starter en dag med saltvand, vind i håret og masser af gode oplevelser med kollegerne.
Nyd den friske luft fra Øresund til jeres kommende firmaarrangement. Sejl med os ud på vandet og oplev de vide horisonter til personalearrangementet eller firmaudflugten. Med et arrangement hos RibAlex.dk vil i opleve at i:

  • Styrker deltagernes netværk
  • Forbedrer samarbejdet
  • Får deltagerne til at huske dagens budskab

Vi sejler over hele landet!

Kontakt os i dag for at høre hvad vi kan gøre for jer.