Rib sejlads på Øresund

Danmarks største og hurtigste rib sejlads, godkendt af søfartsstyrelsen!

Power Rib er en betegnelse for en type gummibåd med fest eller stift skrog (Rigid inflatable boat). Rib er et fartøj der typisk er opbygget af en glasfiberbund samt oppustelige pontoner til at stabiliserer bådens fart ved høje hastigheder. Disse materialer og bådens opbygning gør fartøjet yderst let og manøvredygtigt i alt slags vejr. De Ribs vi kender i dag er en udvikling af fartøjer, udviklet til den engelske flåde i 60’erne. Oprindeligt blev Ribs udviklet til søværnet blandt andet til at bistå ved rednings aktioner såvel som andre operative handlinger på vandet.

Rib sejlads er tæt forbundet med fart og action, vores bådfører har alle stor erfaring i håndtering og sikkerhed omkring alle dele af sejladsen. Når i bestiller rib sejlads hos Ribalex.dk vil i få en unik oplevelse på vandet, der vil blive husket. Vi har i øvrigt stor erfaring med

Tornado 600 er firmaets største Power Ribs. Deres 9.5 meter lange skrog og dobbelt motorinstallation med i alt 600 hk sender dem direkte ind på Formel 1 bådenes førsteplads. Her er altså tale om fuldblod med potentiale for hastigheder over 100 km/t. En tur i disse rib’s er en oplevelse I sent glemmer.

 

[mt_one_half]Type: Tornado 600 HK.
Længde: 9.5 M.
Årgang: 2008.
Land: U.K.
Motor: 2 x 300 HK[/mt_one_half] Hastighed ubelastet: 60 KN. (Mere end 110 km/t)
Hastighed belastet: Ca. 55 KN. (Mere end 100 km/t)
Besætning: 2
Passagerer: 12
Antal fartøjer: 3

 

[mt_one_third]Power rib sejlads [/mt_one_third] [mt_one_third]Øresund med Power Rib sejlads [/mt_one_third] [mt_one_third_last]Polterabend med power rib sejlads [/mt_one_third_last]

Fakta:
Rib = Rigid inflatable boat.
Kn.= Knob er 1.852 km/t.
Sømil = 1.852 km.
Brændstof = Benzin.
Forbrug = 50 – 80 liter pr. time pr. motor.
Tankstørrelse = 450 liter.

Vi udskifter løbende vores fartøjer og har flere til salg til attraktive priser. Se www.ribcenter.dk for aktuelle tilbud.

Skriv et svar