Polterabends

Sådan booker du din Polterabend

  • Vælg din tur
  • Når din bestilling er gået i gennem hæver vi 1500,- der udgør depositum
  • Vi hæver først restbeløbet når i skal sejle med os
  • Husk at print og udfyld passagerlisten

Bemærk venligst at turene starter præcis – mødetid er minimum 15 min. før aftalt afgangstid.

Vi laver hver lørdag om til Polterabend-dag.

Dette er en unik mulighed for at få en anderledes oplevelse til jeres polterabend, med action, fart og spænding. Polterabend tilbud, hver lørdag gør har vi skarpe priser på RIB-sejlads med vores 600 HK rib´s. Vi suser afsted med både korte og lange sejlture der er oplagte til at race netop jeres polterabend rundt på Øresund, med mulighed for en unik event på vandet. Prøv en rib sejlads hvor det både bliver en sjov og actionfyldt sejltur på Øresund. – Vi har ture på 60 min. 45 min og den korte på 30 min.

sikkerhed

Lørdags RIB 60

3950,-

Læs mere

Rib Lørdag

Lørdags RIB 45

3450,-

Læs mere

Lørdagstur

Lørdags RIB 30

2850,-

Læs mere

Rib Lørdag

Early Bird

3000,-

Læs mere

Vandsport

Prøv vores vandsport efter 600 Hk Rib med badering og kneeboard, der er vores speciale. Vi har siden 2004 lavet vandsport for polterabender, og har derved opnået stor erfaring i at skabe de sikre og samtidig sjove rammer for jeres dag. I vores 600 Hk vandsport-Rib, der er rigget med det sidste nye gear giver vi jer en oplevelse på vandet der gør jeres polterabend til en  super sjov oplevelse. – Vi medbringer våddragter og legetøj til en uforglemmelig polterabend.

OBS – Ved vandsport opnår du ikke de høje hastigheder som ved vores RIB Race ture. Til gengæld er der fokus på at alle får en sjov tur i vandet.

Vandsport 60

VandSport 60

2000,-

Læs mere her

Badebold

VandSport 90

3000,-

Læs mere her

Vandsport

VandSport 120

3950,-

Læs mere her

Watercast

WaterCast kombinere det bedste af alle oplevelser på vandet. Her sejler vi stærkt så alle kan opleve vind i håret på Øresund. Vi laver herefter et stop hvor bruden/gommen kommer i våddragt og efter udførlig instruktion oplever adrenalin susende WaterCast fra vores Power RIB. – I kan naturligvis også vælge udgaven hvor alle kan prøve en tur i vandet.

Watercast for 1

WaterCast for 1

4250,-

Book her

WaterCast for alle

WaterCast for alle

5400,-

Book her