sikkerhed

Om RIBALEX.DK

RibAlex.dk er etableret i 2004 af Alex Garavano,  i dag er vi 10 ansatte og har en flåde bestående af 5 fartøjer til at kunne levere et stort udvalg af fantastiske oplevelser på vandet.

Vores  målsætning er at give spændende oplevelser til havs på en underholdende og sikker måde. Vi har en konsekvent holdning til sø-sikkerhed, godkendelser og syn af vores fartøjer. Sammenholdt med vores aktiviteter på vandet har vi opbygget RibAlex.dk som værende frontløber og markedsførende inden for passagersejlads i RIB´s og motorfartøjer.

For at sikre at hver enkelt sejltur i et af vores fartøjer altid forgår sikkert og forsvarligt, er vi yderst fokuseret på betydningen i, at alle besætningsmedlemmer er deres ansvar bevidst og altid opererer vores fartøjer på mest betryggende måde for passagererne. Vi sætter derfor en stor ære i uddannelse af vores mandskab og vedligehold af vores fartøjer. Således vil vi altid kunne tilbyde sjove oplevelser på vandet med høj faglighed og fokus på tryghed for vores passagere.

I dag har vi et tæt samarbejde med Cafe Halvandet hvor vores hovedkontor også ligger.

VORES RIB

Power Rib er en betegnelse for en type gummibåd med fast eller stift skrog (Rigid inflatable boat). Rib er et fartøj der typisk er opbygget af en glasfiberbund samt oppustelige pontoner til at stabiliserer bådens fart ved høje hastigheder. Disse materialer og bådens opbygning gør fartøjet yderst let og manøvredygtigt i alt slags vejr. De Ribs vi kender i dag er en udvikling af fartøjer, udviklet til den engelske flåde i 60’erne. Oprindeligt blev Ribs udviklet til søværnet blandt andet til at bistå ved rednings aktioner såvel som andre operative handlinger på vandet.

Rib sejlads er tæt forbundet med fart og action, vores bådfører har alle stor erfaring i håndtering og sikkerhed omkring alle dele af sejladsen. Når i bestiller rib sejlads hos Ribalex.dk vil i få en unik oplevelse på vandet, der vil blive husket.

.

Store grupper

FAKTA

Tornado 600 er firmaets største Power Ribs. Deres 9.5 meter lange skrog og dobbelt motorinstallation med i alt 600 hk sender dem direkte ind på Formel 1 bådenes førsteplads. Her er altså tale om fuldblod med potentiale for hastigheder over 100 km/t. En tur i disse rib’s er en oplevelse I sent glemmer.

Type: Tornado 600 HK.
Længde: 9.5 M.
Land: U.K.
Motor: 2 x 300 HK

Hastighed ubelastet: 60 KN. (Mere end 110 km/t)
Hastighed belastet: Ca. 55 KN. (Mere end 100 km/t)
Besætning: 2
Passagerer: 12 pr. fartøj – Samlet 60 og i rotation kan vi have optil 180 pr. time
Antal fartøjer: 5

Rib = Rigid inflatable boat
Kn.= Knob er 1.852 km/t
Sømil = 1.852 km
Brændstof = Benzin
Forbrug = 50 – 80 liter pr. time pr. motor
Tankstørrelse = 450 liter

Farttilladelser:

Her kan du finde vores farttilladelser for vores 5 Rib både.

Farttilladelse Victory

Farttilladelse Victory

Farttilladelse Spirit

Farttilladelse Storm

Farttilladelse Storm

Farttilladelse Veronica

Farttilladelse Veronica

Farttilladelse Direction

Farttilladelse Direction

Motorbåden Rie

[rev_slider_vc alias=”Rie”]

Vores 9 meter Svendborg Classic motorbåd er et charmerende klassisk fartøj. Stilsikker og med afdæmpet fremfærd giver den stemningsfulde oplevelser på vandet. Opholdsarealet er fuldt apteret i teak, og lys, lyd og varme giver fuld komfort i alle årets måneder. Oplagt til firmaudflugten, tur med vennerne, bryllupssejladsen med videre.

Priser med ‘Rie’

Halv time i København Kr. 1.250,-
Timepris i Københavns havn Kr. 2.500,-
Timepris på Øresund Kr. 3.500,-
Efterfølgende halve time Kr. 1.250,-

Alle ovennævnte priser er alt inkl. for op til 12 personer. (dog ikke evt. havneafgifter).

I flere årtier har den tjent det danske søværn som en robust chalup, trosse- og slæbebåd, og det havgående fartøj har i mange år deltaget i opmåling af søkort langs de grønlandske kyster. Svendborg Yacht Værft A/S har i dag overtaget rettighederne til båden fra Søværnets Materielkommando. Båden blev bygget for første gang på Orlogsværftet i København i 1958, men også Ejvinds Baadeværft i Rantzausminde ved Svendborg har i en årrække leveret adskillige af fartøjerne til søværnet. Bådene er fortsat i drift.

Farttilladelse Rie

Farttilladelse Rie

DE ANSATTE

Alex Garavano

Alex Garavano
Direktør & Kaptajn

Alex er mangeårig iværksætter og sømand. Han har siden 2004 stået i front på alle områder af virksomheden, for konstant at udvikle og optimerer.

Funmi Akinleminu

Funmi A. Garavano
Administrationschef

Funmi har en HD og en lang historie med administration inden for service branchen. Og har siden 2013 optimeret og drevet vores administration i virksomheden.

Bastian Noreen Larsen

Bastian Noreen Larsen
Online manager

Bastian har en baggrund webdesigner og med en Cand.it inden for E-business håndterer han vores aktiviteter i det digitale univers. Både praktisk og teknisk.

Job hos RibAlex.dk

Aktuelle stillinger

Bliv selvstændig redder.

RibAlex.dk tilbyder nu, at du kan blive selvstændig redder under RibAlex.dk

Driv din egen RIB forretning med vores erfaring og booking team.

Læs mere her

Fast bådfører

Vi søger en fast bådfører til vores motorbåd ‘Rie’ – Primært eftermiddag og aften sejladser i Københavnsområdet.

Krav: VHF- Certifikat & Duelighedsbevis

Drømmer du om et fleksibelt job, hvor kundeoplevelser på vandet er i centrum så skriv til alex@ribalex.dk
Det er en fordel hvis du bor i nærområdet.

Deltids bådfører

Vi søger løbende ny hænder til at opererer vores RIB både, så hermed en opfordring til u-opfordrede ansøgninger.

Krav: VHF- Certifikat & Duelighedsbevis

Send ansøgninger til alex@ribalex.dk