F.A.Qs

Opsamlingssteder

Hyppigst benyttede mødesteder i København:

LangelinieNyhavnAmagerstrandKastrup HavnCPH AirportHellerupSkovshovedRungstedMalmø


Vis Langelinie på et større kort

Mødested i Nyhavn er på hjørnet af Havnegade og Nyhavn
Vis Nyhavn på et større kort


Vis RibAlex.dk ved Amagerstrand på et større kort

VisKastrup Havn på et større kortVis RibAlex.dk opsamling Hellerup på et større kort

OBS! Grundet byggeri er det vanskeligt at udpege opsamlingssted i Skovshoved havn. Kontakt os ved opsamling i dette område!

Vis RibAlex.dk opsamling i Skovshoved på et større kort


Vis RibAlex.dk opsamling Rungsted på et større kort

Malmø sejlads

Vi har 3 opsamlingssteder i Malmø.
Ved sejlads i og omkring Malmø gælder lidt andre priser, kontakt os venligst for at finde den rigtige løsning til netop dit behov.Malmø, Dockan Marina

Vis RibAlex.dk opsamling Malmø på et større kort
Malmø, Centrum

Vis RibAlex.dk opsamling i Malmø på et større kort
Malmø, Vestra Hamn

Vis RibAlex.dk opsamlingssted i Malmø på et større kort

Forlægning og Havneafgifter

Pris og varighed for din tur bliver påvirket af start og slut destinationer. Dette skyldes at vi pålægger forlægning for destinationer i forhold til afstanden fra vores base på Refshaleøen. Vi er nødsaget til at bruge tid og brændstof for at komme frem såvel som tilbage fra de destinationer der er længere væk fra vores base. Vi har valgt at pålægge forlægning for at kunne holde prisen nede for vores ture.

Yderligere opkræver visse havne en havneafgifter når man benytter havnen, dette beløb vil således blive pålagt destinationer med start og stop i disse havne.

Før turen

Deltagere skal indskrives på passagerliste før sejlads.
Deltagere skal bære redningsvest. (De bliver udleveret af Ribalex.dk.)
Der er af hensyn til pontonerne og af brandhensyn rygning forbudt ombord.

Påklædning?

Der må ikke bæres skarpe genstande (nittebælter, stilethæle, nøglebundter), da de kan forsage skade på
pontoner.

Påklædning sommer (1. maj til 30. september): Godt vejr: Bær Outdoor- eller anden vind/vandtæt jakke. Vind og regnvejr: Medbring/bær regntøj. Fornuftigt fodtøj. Ønskes det i sommerhalvåret kan vindjakker samt termiske dragter lejes i forbindelse med sejlads.

I sommer sæsonen medbringer vi Helly Hansen vindjakker til alle passagere.

Påklædning vinter (1. oktober til 30. april): Vi stiller termisk overlevelsesdragt til rådighed. Vigtigt: medbring selv fleece eller sweater + hue og handsker. Normalt bliver man ikke våd af sejladsen, men der er chance for at det kan ske. Luften virker altid koldere på vandet og vind kan føre “spray” ind over båden.

Bliver vi våde på turen?

Normalt bliver man ikke våd af sejladsen, men der er chance for at det kan ske. Luften virker altid koldere
på vandet og vind kan føre “spray” ind over båden. Hav derfor praktisk og vindtæt tøj på og medbring let
regntøj (obligatorisk i regnvejr).

Kan vi medbringe bagage?

Der kan kun medføres begrænset mængde bagage. Lette sportstasker og mindre rygsække. Men det kan ikke garanteres opbevaret 100 % tørt. Elektronik og ejendele medbringes på egen risiko.

Løse effekter kan blæse overbord og bør derfor være pakket ned i fastgjort taske. Der kan kun medføres begrænset mængde bagage og det kan ikke garanteres opbevaret 100 % tørt. I regnvejr får alle deltagere udleveret sikkerhedsbriller. Således opretholdes fuldt udsyn. Fartvind kan virke generende for øjnene hvorfor du altid kan få udleveret sikkerhedsbriller. Langt hår bør sættes i hestehale eller lign. Husk ekstra hår-elastikker.

Bliver mit kamera vådt?

Mobiltelefon, MP3-aspillere, Kamera og anden elektronik medbringes på eget ansvar. Der er chance for at det kan blive vådt, og RibAlex.dk tager ikke ansvar for effekter der er ødelagt af vand eller tabt eller stødt. Efterlad det eventuelt på land.

Kan vi være flere ombord?

Alle vores fartøjer er godkendt af søfartsstyrelsen til at medtage 12 passagerer. Er i et større selskab kan vi indsætte flere fartøjer.

Må vi drikke ombord?

Drikkevarer må efter aftale medbringes. Drikkevarer må kun medbringes på plastflasker eller dåse. Drikkevarer skal være forsvarligt sikret i velegnet taske. Glasflasker vil blive efterladt på land. Der må ikke indtages spiritus ombord. Deltagere må ikke være berusede.

Hvad hvis jeg er gravid?

Det forudsættes at deltagerne er i god fysisk form idet sejladsen afhængigt af vejrforhold kan sidestilles med udøvelse af ekstremsport.
Deltagere med fysiske mén eller svagheder (dårlig ryg og piskesmæld ect.) og gravide, må ikke deltage i hurtig sejlads.
Ribalex.dk har ret til at afvise berusede deltagere samt meget overvægtige deltagere der umuliggør iklædning af lovpligtigt sikkerhedsudstyr.

Kan vi stå på vandski?

Vandski er for uøvede sværere at stå på, end det umiddelbart ser ud. Derfor anbefaler vi, specielt til polterabender, andet og lettere vandlegetøj hvor en eventuelt kommende brud, eller brudgom kan være med uden forkundskaber, til stor morskab for hele selskabet. (Ved vandskiløb max. 8 passagerer).

Sikkerhed

SØFARTSSTYRELSEN HAR LAVET EN SIDE DER KUN OMHANDLER GODKENDTE RIB´S.
SE MERE HER.
Bemærk at der blandt de rib-operatører og andre bådudlejere du kan finde på markedet, er en meget stor andel af ikke godkendte fartøjer og bådfører. Vi er og vil gerne slå et slag for sikkerheden om bord og din tryghed.
Bed om at se farttilladelsen på fartøjet.

Sikkerhed

Vores bådførere er certificeret til sejladsen med et førerbevis og vores Rib´s gennemgået og godkendt til passagertransport af søfartsstyrelsen.

I vil modtage vores sikkerhedsinstruktion før ombordstigning.

Nyttig information vedr. RIB sejlads:

Påklædning sommer (1. maj til 30. september):
Godt vejr: Bær Outdoor- eller anden vind/vandtæt jakke.
Vind og regnvejr: Medbring/bær regntøj.
Fornuftigt fodtøj.
Ønskes det i sommerhalvåret kan termiske dragter lejes.

Påklædning vinter (1. oktober til 30. april):
Vi stiller termisk overlevelsesdragt til rådighed.
Vigtigt: medbring selv fleece eller sweater + hue og handsker.
Normalt bliver man ikke våd af sejladsen, men der er chance for at det kan ske. Luften virker altid koldere på vandet og vind kan føre “spray” ind over båden.
Der kan medføres begrænset mængde bagage. Lette sportstasker og mindre rygsække. Men det kan ikke garanteres opbevaret 100 % tørt.
Elektronik og ejendele medbringes på egen risiko.

Fysik:
Det forudsættes at deltagerne er i god fysisk form idet sejladsen afhængigt af vejrforhold kan sidestilles med udøvelse af ekstremsport.
Deltagere med fysiske mén eller svagheder (dårlig ryg og piskesmæld ect.) og gravide, må ikke deltage i hurtig sejlads.
Ribalex.dk har ret til at afvise berusede deltagere samt meget overvægtige deltagere der umuliggør iklædning af lovpligtigt sikkerhedsudstyr.
Drikkevarer:
Drikkevarer kan medbringes på plastflasker eller dåse. Drikkevarer skal være forsvarligt sikret i velegnet taske. Deltagere må ikke være berusede.
Download nyttig information på PDF her.

Børn og Unge

Alder er ikke en hindring. Men på grund af sikkerhedsforskrifter skal du være mindst 160 cm høj og vejer mindst 40 kg. at passe vores sikkerhedsudstyr om bord.

Bestilling

De fleste af vores ture kan bookes direkte i vores webshop. Online booking kan kun bestilles med 3 dages varsel. Skal du sejle “Last Minute” eller skal du bruge en sejlads der ikke er i vores webshop, så skal du kan takte vores kontor på booking@ribalex.dk eller på telefon (+45) 2840 6870.

Ved booking

Informer venligst:
– Dato og tidspunkt
– Turens start og destination
– Antal passagere
– Hvis du har specifikke ønsker til din egen tur, eller ønsker du en af vores fastlagte ture eller kampagne-tilbud

Afbestilling

Ved afbestilling henviser vi til vores regler for fortrydelsesret.

Fortrydelsesret:
Ifølge e-handelsloven er der normalt 14-dages fortrydelsesret ved handel via Internettet. Dette gælder dog ikke for transport jfr. Forbrugeraftaleloven § 9, stk. 2 og § 17, stk. 2. Det anbefales derfor at reservisten hurtigst muligt tager kontakt til RibAlex.dk via mail, såfremt det måtte blive nødvendigt at ændre eller annullere en booket tur.

Afbestilling eller nedjustering af sejltid/omfang skal ske med mindst 14 dages varsel før aftalt sejlads. Ved reservation af mere end 2 Rib´s (stor-arrangement) øges afbestillingsfristen til 4 uger. (refundering af reservationsgebyr, kreditkortgebyrect. er ikke muligt).

Senere afbestilling/nedjustering kan ikke finde sted og reservation faktureres til fuld pris.

Mængderabat opnået på grundlag af en bestilt mængde sejlads, kancelleres ved enhver nedjustering.

Udgår enkelte fartøjer under stor-arrangementer gives refusion i hht. den af stor-arrangementes procentvise nedjustering og kun i forhold til prisen for det enkelte fartøj. Gennemføres stor-arrangement trods frafald, uden betydelig gene for rekvirent, sker refusion per kulance. For RibAlex.dk eventuelle formidling af omkostninger til tredjepart i forbindelse med afvikling af arrangementer (f.eks. leje af land/vandareal, deposita, eksternt udstyr, mandskab, fartøjer, ect. ect.) Gælder vort reservationsgebyr og tredjeparts handelsbetingelser.

Force majeure: Under forhold hvor bestilt sejlads umuliggøres af teknisk nedbrud, havari eller uvejr og derfor helt eller delvis må aflyses fra vores side, kan RibAlex.dk ikke gøres ansvarlig for rekvirents evt. økonomiske tab.

Vigtigt: Aftalt tid er afgangstidspunktet. Mødetid er minimum 15 min. før afgang på aftalt sted. Ved forsinket fremmøde og i fald det er muligt og eller nødvendigt kan sejltiden forskydes ækvivalent med forsinkelsen mod betaling af ventetiden.
Takst for ventetid: Dkr. 900,- pr. påbegyndt halve time.

Vores konto oplysninger

Bank: Danske Bank
Konto: 4180 3148164134
Swift: DABADKKK
IBAN: DK 1930 00 3148164134

MobilePay betaling på 94420

 

Firmaoplysninger:
RibAlex.dk, -en del af CPH Shipping Gruppen.

CPH Shipping ApS
Refshalevej 340
DK-1432 København K
CVR: 26195349
Tel. +45 2840 6870

Se evt. vores handelsbetingelser her

Børn og Unge

Alder er ikke en hindring. Men på grund af sikkerhedsforskrifter skal du være mindst 160 cm høj og vejer mindst 40 kg. at passe vores sikkerhedsudstyr om bord.