total arrangement

Eksempel på et totalarrangement

Personalearrangement.

Besættelsen af Trekroner. En festlig dag på vandet.

48 – 500 personer.

Med vores velafprøvede totalarrangement ”Besættelsen af Trekroner” får I en festlig dag på vandet, med en perlerække af spændende, smukke og sjove oplevelser.

Vi indtager søfort Trekroner, som eksklusivt for jer vil danne centrum for denne spændende festdag. Deltagerne bliver ved ankomst delt i hold af 5-12 personer og de næste par timer vil de komme til at indtage søfortets skjulte gange og beskyttelsesrum på en spændende og udfordrende skattejagt.

Undervejs vil deres skattejagt blive krydret med en superunderholdende sejltur ud på Øresund i gummibåd/rib hvor en opgave venter. En kanaltur rundt i København er et naturligt alternativ eller supplement alt efter jeres deltagerantal og ønsker.

Ved restauranten serveres forfriskninger undervejs som deltagerne kan nyde på en pause, mens de nyder synet af deres kollegaer der fortsat gennemføre endnu en opgave på deres tur rundt på søfortet.

Som afslutning på dagen kåres et vindende hold, og de stolte vindere blive tildelt en medalje.

Pris pr. person kr. 790,-

+ 25% moms.

Hvad er inkluderet?

Sejlads frem.

Søfort Trekroner (eksklusivt ved over 100 personer).

Skattejagt.

Ribbåde.

Kanalbåde. (efter behov)

Forfriskninger (vin, øl, softdrink – 1 per person).

Sejlads retur.

Varighed 3.5 – 4 timer.

Helikopterflyvning.

Flere forfriskninger, Snacks, frokost eller middag i restauranten kan aftales helt efter ønske.

Fest med DJ.

Natsejlads efterhånden som gæsterne vil hjem.

Kvaliteten

Forestil dig at ankomme til et fort omringet at blåt havvand, dannebrog flagre blødt i sommervarmen, og mennesker nyder et glas prosecco under solen. I en afslappet atmosfære gennemfører deltagerne en hyggelig skattejagt på et voksent niveau.

Søfort Trekroner og RibAlex.dk har i over 10 år samarbejdet om hundredvis af vel gennemførte arrangementer, fester og events. Det velholdte og smukke søfort, den gennemført servicemindede holdning hos fortets personale og hos restauratøren Peter Mose, giver jer en oplevelse af sublim tilrettelæggelse med fokus på jer.

Oplevelsen

Omringet vand, udsigt ind over Københavns skyline og ud over Øresund, frisk luft, sol, samvær og kulturarv – det er essensen af Søfort Trekroner.

Trekroner er et søfort med vand omkring og jeres sikkerhed ligger os på sinde. Derfor kan der opstå variationer i vores håndtering af elementer i jeres arrangement. Vi er underlagt vejret luner. En pludselig byge eller en øget vind kan påvirke hvordan vi afvikler dagen. Men vi tager det professionelt og improviserer os frem til en ny normal. Netop dette opfatter vi som charmen ved at være på et søfort, og selv om vi er 5 minutter fra København falder der en sjælen ro over folk.

Vi glæder os til at se jer.

Kontakt os her og lad os lave et tilbud til dig

[contact-form-7 id=”7300″]

Dette er med i prisen...

Sejlads frem og tilbage

Skattejagt

Forfriskninger

RIB både

Kanalbåde

3,5 - 4 timer