Firmaarrangement – En unik oplevelse.

Et firmaarrangement som bliver husket.

Har du behov for et anderledes firmaarrangement, så kan du starte her. Et firmaarrangement på vandet med RibAlex.dk, er en udfordrende oplevelse med vind i håret. Hos RibAlex.dk har vi stor erfaring med at håndtere virksomheds transporter i alle afskygninger. Vi arrangerer ture fra helt små grupper og også store arrangementer hvor flere hundrede mennesker skal transporteres med sjove oplevelse på vandet.

Overrasket på alle punkter! Alt spillede max og vi fik en på opleveren :) På trods af en bred skarer af aldersgrupper og køn fandt alle turen som værende en super fed oplevelse. Som der bliver sagt på kontoret til mig “Den der får I meget svært ved at overgå!” SuperGros

Vores RIB både kan samle jer op hvor i ønsker, og dermed starter en dag med saltvand, vind i håret og masser af gode oplevelser med kollegerne.
Nyd den friske luft fra Øresund til jeres kommende firmaarrangement. Sejl med os ud på vandet og oplev de vide horisonter til personalearrangementet eller firmaudflugten.
Med et arrangement hos RibAlex.dk vil i opleve at i:

  • Styrker deltagernes netværk

  • Forbedrer samarbejdet

  • Får deltagerne til at huske dagens budskab

sikkerhedsinstruks

Charter & events:

Vi arrangerer sejlads for private og firmaer, i sjov og for alvor. Vores fastlagte ture inkluderer alt fra vild RIB-race til roligt cruice. Har du specielle ønsker, er du velkommen til at kontakte os – vi finder altid en løsning.

Udover vores faste ture kan vi chartres til at deltage i særlige arrangementer, såsom firmaudflugter, teambuilding og markedsføring. Vi kører gerne båden til events i hele landet.
Desuden kan vi stå til rådighed med planlægning og ideer således at dit event bliver perfekt.

Kontakt os i dag for at høre hvad vi kan gøre for jer.

Et firmaarrangement der passer jer.

Udover unikke ture med vores fartøjer kan vi også tilbyde forskellige løsninger med vores samarbejdspartnere. Vi kombinerer sejlads med sjove og udfordrende opgaver på land, hvor i kan samarbejde og styrke netværket hos alle deltagende. Se eksempler på oplevelser her.

konference break

Konference break

Vi arbejder sammen med Admiral hotel, hvor vi kan tilbyde konference og mødepakker.
Kombiner mødet eller konferencen med en hæsblæsende tur i RIB på Øresund, og få en rigtig adrenalinindsprøjtning på åbent hav. En spændende tur, der tager jer ud på en oplevelse, hvor I får lov at mærke en RIB´s performance og manøvreevne i samspil med havets natur.

Bliv blæst godt igennem og få en hårrejsende oplevelse sammen med dine kolleger med hastigheder på op til 110 km i timen. RIB’en kan rumme op til 12 personer ad gangen. Ring til os, så skræddersyr vi et tilbud til dig ud fra dine specifikke ønsker og behov.

Vindmøller i Øresund

Vindmøller er fremtidens energi og et besøg af havvindmøller er en spændende og storslået oplevelelse. Det er kun de færreste der har fantasi til at forestille sig hvordan en havvindmølle tager sig ud fra tætteste hold. Vi ligger til direkte under møllerne og fornemmer deres kolossale dimensioner. Turen starter med besøg af de 48 kæmpe vindmøller opstillet på Lillegrund syd for Øresundsbron. Det er en utrolig oplevelse at befinde sig i vindmølleparken og være omgivet af roterende 10 tons vinger. Desuden kan den daglige service der foregår på møllerne med servicefartøjer iagttages på tætteste hold. Derefter sejles til Middelgrundens 20 vindmøller som var de første i Øresund. Efterfølgende gør vi holdt på Søfortet Trekroner, hvor vi strækker ben og nyder en forfriskning. Derpå returner vi til København eller destination efter jeres ønske.

Varighed ca. 2.5 time.

Turen kan forlænges med kanal-rundfart i København.

Se mere her

Vindmøller i Øresund

FIFTY-FIFTY

Turen på 120 minutter hvor du ikke behøver at tænke over tilkøb af havnesejlads.

Valgfri start og stop. Denne tur giver den bedste kombination af fart og spænding samt den mere rolige og smukke oplevelse af København fra vandet.

Book fifty-fifty her

ØRESUND RUNDT

Turen er oplagt for firmaer som i forbindelse med forretningsmøde ønsker at præsentere deres gæster/kunder for vores imponerende bygningsværker i regionen. En spændende ekspedition rundt på Øresund. Vælg mellem Syd eller nordgående tur.

Syd:

Vi starter ud i København og sejler derfra til de kæmpe vindmøller på Middelgrunden der leverer en ikke ubetydelig andel af Københavns energiforbrug. Efterfølgende sejler vi til Øresundsbron. At se denne fra neden er en helt speciel oplevelse.
Vi passerer malmø´s skyline med Turning Torso som pejlemærke. 190 meter beton og stål rækker mod himlen – et fantastisk bygningsværk. Vi kommer bagom Saltholmen og forbi Flakfortet.

Nord:

Vi starter ud i København og sejler nordpå mod Hven. En perle i Øresund med en flot natur og rå skrænter som i den Svenske skærgård. Vi kigger ind i Kirkebakken havn og ser kirken og de pictoreske bygninger. Herfra går turen op til Helsingør og Kronborg. På vejen tilbage tager vi tættere på land og ser på perlerækken af flotte million-villaer i whisky-bæltet.

For begge ture gælder at turen afslutningsvis slår et slag ind på Søfortet Trekroner, hvor vi byder på en forfriskning til passagererne. Der er mulighed for at strække ben i terrænet og skue ud over Øresund.
Derpå returner vi til København eller destination efter jeres ønske. Varighed ca. 2.5 time.

Turen kan evt. forlænges med kanal-rundfart i København.

Book Øresund rundt her

øresund rundt