Bliv en del af RibAlex.dk

Store grupper

– Vær med til at drive succesen videre

Vil du have en virksomhed, hvor du er i kontakt med glade og positive mennesker. Vil du arbejde i kontakt med naturen, havet, og de smukkeste omgivelser – i et fantastisk agilt fartøj. Ønsker du en virksomhed med størst mulig indflydelse på driften, din arbejdsdag og din omsætningen.
Med en reder-licens bliver du en del at et spændende forretningskoncept med stort potentiale, og gunstige muligheder for vækst.

Ideen

Ideen med at tilbyde oplevelser på vandet opstod i 2003 med det første fartøj, en yderst sødygtig R.I.B. Vi har siden forøget flåden 600%, og udviklet en stribe oplevelsesture, samt afdækket eksisterende transportbehov, hvor vores fleksible fartøjer bliver benyttet. Vi sammensætter turer på vandet til den enkeltes ønsker, det være sig virksomheder som private.

Med en innovativ salgs og markedsførings strategi har vi opnået en stor succes, og konstant stigende efterspørgsel.
Vi er leverandør af sejlads til førende eventfirmaer, konsulenthuse, rejsebureauer samt virksomheder, danske som udenlandske. Alt dette er muliggjort af et stærkt team der forestår den daglige administration. Med base i København er vi tæt på det attraktive marked i Øresundsregionen. Vores faciliteter i havnen udgør salgskontor og administration, eget bådværksted,
og egne havnefaciliteter.

Vores vision

RibAlex.dk vil være det førende nationale maritime oplevelses brand, der giver de bedste rammer for unikke oplevelser på vandet.
Vi har altid fokus på den enkeltes oplevelse. Vores knowhow strækker sig gennem hele processen fra kundens første indtryk af virsomheden, og til selve sejladsen. Dette samlede perspektiv skaber de bedste totaloplevelser for alle vores passagerer. Vi skal bruge dygtige og engagerede samarbejdspartner til at føre RibAlex.dk sikkert ind i fremtiden, og ud på vandet. Derfor åbner vi nu for muligheden for at blive selvstændig reder med eget fartøj under RibAlex.dk licens.

Hvad får du?

 

• Velkendt brand og produkt.
• Eksisterende kundegrundlag – stabil omsætning fra sæsonstart.
• Inhouse markedsføring, salg og IT-afdeling.
• Omsætningsgaranti.
• Ingen debitor-risiko.
• Budgetteret overblik over dine driftsomkostninger – ingen overraskelser.
• Organisation med alt i teknisk support.
• Centralt overblik over myndighedskrav og driftstilladelser.
• Et afprøvet forretningskoncept med høj faglighed og landets bedste know-how.
• Attraktive rabataftaler.
• In house finansiering.

Som en del af RibAlex.dk vil du som reder opleve altid at have 100% kontrol over din forretning. Du vil have en organisation der støtter dig og dine interesser, og sørger for at du har masser af sejlture.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du skal bruge en båd og en licens!
Hos RibAlex.dk finder du muligheden for et Turn-Key project. Vi har styr på processerne med at opbygge fartøjet, udstyre det, og få det godkendt hos myndighederne. Samt give dig den fornødne teoretiske skoling og praktiske bagrund for at gennemføre passagersejlads på en sikker og underholdende måde. Gennem grundig indføring i vores tur udbud gør vi dig i stand til at leverer uforlignelige ture på en professionel måde – Samtidig hjælper vi til at din drift-økonomi bliver bedst mulig.

Hvad skal jeg selv tage hånd om

Det er en fordel hvis du er fortrolig med sejlads og ophold på vandet. En smule talent og en grundlæggende viden samt lyst til udeliv er en fordel. Du skal som minimum have et duelighed bevis i sejlads og et VHF certifikat (Radio). Øvrig skoling hjælper vi dig igennem.

3 løsninger til din opstart

LICENS

Du har allerede et fartøj der er godkendt til passagertransport. Med en licens får du adgang
til en velplejet og stor kundegruppe – dertil stabil omsætning. Det store arbejde med salg,
booking og markedsføring klares centralt og professionelt.

LICENS OG IGANGSAT 600 HK RIB

I vores flåde findes altid tilkørte fartøjer i drift. Disse kan overtages under attraktive betingelser, og er for mange det optimale udgangspunkt.
Tilmed kan vi hjælpe med finansieringen.

LICENS OG NYBYGGET 600 HK RIB

Du er med i processen fra første streg og til fartøjet bestilles på værftet. Efterfølgende deltager du i den tekniske installation af motorer og udstyr.
Herved opnås indsigt i alle tekniske detaljer.
Leveringstiden ligger på ca. 4 – 5 måneder.

Bliv selvstændig reder.

Kom med på rejsen, og bliv selvstændig reder.

Tag første skridt allerede i dag.